Недоволството на служителите в затворите се надига като вулкан. Тази сутрин

...
Недоволството на служителите в затворите се надига като вулкан. Тази сутрин
Коментари Харесай

Проблемът със затворите е като бомба със закъснител! Надзирателите готвят нови бунтове преди визитата на Макрон и Меркел!

Недоволството на чиновниците в пандизите се надига като вулкан. Тази заран на митинг излязоха надзирателите от пандиза в Бобов дол. До момента в митингите се включиха сътрудниците им от София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.  Надзирателите упорстват за по-високи заплати, нови униформи и по-добра работна среда. Те желаят също да се усили числеността им, защото по думите им сега са извънредно незадоволителни за работата, която правят.

Проблемът със пандизите цъка като бомба със закъснител в навечерието на семейството на Европейското председателство в София и може да го полее с катран, в случай че страната не вземе незабавни ограничения.


През последните години в Главна дирекция Изпълнение на наказванията се назначават краткотрайни и конюнктурни фигури, зад които наднича сянката на експравосъдната министърка Екатерина Захариева.

А по време на служебното държавно управление на Герджиков бе изработен и несполучлив опит със спускането на длъжността на Гергана Георгиева, която бе обсипана с розови балони в някои медии като първата жена на тази позиция.

Последва освобождението й от поста поради неналичието на нужния 5-годишен управнически стаж в държавната администрация.

Изглежда, че управителните фактори, които наследиха на поста Георгиева не могат да овладеят обстановката и позволяват институцията да се трансформира в магнит за кавги и публично неодобрение.

Крайно време е страната да назначи титулярен шеф на поста, който да се употребява с поддръжката на сътрудниците си и да внесе нужното успокоение и непоклатимост.

В противоположен случай още веднъж ще станем очевидци на нескончаеми кавги, от които ще пострада имиджа на страната ни и то в миг, в който България ще дойдат най-високопоставените европейски водачи отпред с Макрон и Меркел.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР